11/5/17

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ – ΑΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΘΗΝΑ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ KAPAP ACADEMY


Η KAPAP ACADEMY στα πλαίσια ανάπτυξης και προώθησης του συστήματος της, δημιουργεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα σχολεία εκπαιδευτών Αυτοάμυνας - Αυτοπροστασίας .

Το Πρόγραμμα «Εξειδίκευση Εκπαιδευτών Αυτοάμυνας - Αυτοπροστασίας» που υλοποιείται σε συνεργασία με κρατικά πιστοποιημένους οργανισμούς  και αποσκοπεί να καταρτίσει στελέχη που θα σταδιοδρομήσουν ως εκπαιδευτές στον χώρο της Αυτοάμυνας - Αυτοπροστασίας. Ο κλάδος των εκπαιδευτών Αυτοάμυνας - Αυτοπροστασίας θεωρείται σήμερα ότι είναι ένας νέος ανερχόμενος δυναμικός κλάδος που επηρεάζει σημαντικά την ελληνική οικονομία. Η ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση υπηρεσιών εκπαίδευσης, καθιστά ολοένα και περισσότερο αναγκαία την ύπαρξη καταρτισμένων στελεχών. Η γνώση βασικών στοιχείων σχετικών με την εξειδίκευση εκπαιδευτών αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας προσθέτει ένα σημαντικό εφόδιο στους εκπαιδευόμενους για την γρηγορότερη εξέλιξή τους εντός του επαγγελματικού τους κλάδου.

Βασικός σκοπός του Προγράμματος είναι να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τα απαραίτητα εφόδια ώστε να γίνουν σωστοί επαγγελματίες και να ανταποκριθούν επάξια στις απαιτήσεις του χώρου της παροχής εκπαίδευσης σε θέματα Ασφάλειας - Αυτοάμυνας - Αυτοπροστασίας.  Με τον τρόπο αυτό οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν με τον πλέον άριστο τρόπο τις γνώσεις τους και να συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν, να πιστοποιηθούν ως εκπαιδευτές της KAPAP ACADEMY και να δημιουργήσουν το δικό τους εκπαιδευτικό κέντρο. Δεν απαιτείται οποιαδήποτε προγενέστερη εμπειρία.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα είναι εντατικής μορφής και περιορισμένων θέσεων.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
12 ημέρες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
1) 15 – 16 – 17 – 18/06/2017
2) 22 – 23 – 24 – 25/06/2017
3) 06 – 07 – 08 – 09/07/2017
Η ημερομηνίες του προγράμματος δύναται να τροποποιηθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις αυτού.

ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το πρόγραμμα αποτελείται από τον θεωρητικό και τον πρακτικό τομέα.

ΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
Το πρόγραμμα υλοποιείται εν μέρει μέσω διαδικτύου και εν μέρει διά ζώσης. Η πιστοποίηση των γνώσεων γίνεται με τη συμμετοχή των εκπαιδευόμενων σε τεστ ερωτήσεων πολλαπλής επιλογής ή σωστού – λάθους. Η επιτυχής ολοκλήρωση τόσο του θεωρητικού, όσο και του πρακτικού μέρους οδηγεί στην λήψη των ακόλουθων πιστοποιητικών στα ελληνικά και στα αγγλικά :
α) Πιστοποιητικό Επιτυχούς Παρακολούθησης από ΚΔΒΜ ΙΙ το οποίο εκδίδεται στα ελληνικά και αγγλικά
β) Πιστοποιητικό Εκπαιδευτή Α’ κατηγορίας από την KAPAP ACADEMY το οποίο εκδίδεται στα ελληνικά και στα αγγλικά
γ) Βεβαίωση Πρώτων Βοηθειών το οποίο εκδίδεται στα ελληνικά και στα αγγλικά.

ΚΟΣΤΟΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ
Το κόστος φοίτησης ανέρχεται σε 680 ευρώ, τα οποία καταβάλλονται σε τρεις δόσεις.  Η πρώτη δόση (280 ευρώ) καταβάλλεται με την εγγραφή, η δεύτερη δόση (200 ευρώ) καταβάλλεται μέχρι και την 30/06/2017 και η Τρίτη δόση (200 ευρώ) καταβάλλεται μέχρι και 08/07/2017

Όσοι καταβάλουν όλο το ποσό δικαιούνται έκπτωση 10%
Όσοι είναι άνεργοι δικαιούνται έκπτωση 10% με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Τηλ. : 231 555 4360, 6947 847 969 // info@kapap.gr









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.